Sidostapel

 
Utvalda länkar:
Blocket.se
  
Tradera.se
  
Showplate.se
  
Conrad.se
  
Hitta.se
 
 
 

Andra utställningsskyltar!
 

Häromdagen så fick jag ett tips om www.showplate.se och surfade in där för att snoka efter utställningsskyltar. Nu hittade jag inte några som passade mig så jag mailade Uwe som sköter firman och han kunde fixa det jag ville ha :-)

De jag köpte från Funplate var ju för stora så man måste skruva loss skylthållarna när de ska monteras eller så får man ha någon anordning som gör att plåten hänger framför originalplåten med tejp eller karborreband. Det fungerar visserligen, men jag ville ha något som är lite mer "stabilt" :-)

Plåtarna jag köpte kostar 200kr/st inkl. frakt och de är 460mm breda, dvs lite smalare än originalen, men de passar bra i mina hållare!

   

Ett stort typsnitt och lite mellanrum mellan bokstäverna så fyllde det ut bra :-)

   
Här ser Ni skillnaden i storlek mellan utställningsplåten och originalplåten som ligger underst.
       
På plats på en grymt skitig bil... Jag loooooooooovar att tvätta den snarast... Just nu är den helt
täckt av ett tunt lager sågspån som blåste in över bilen när jag sågade Tarkettgolvsbitar med
kapsågen i helgen... *skäms*
    

Det har varit dålig aktivitet på hemsidan den sista tiden, men det beror på att jag håller på att flytta... Inte långt... Bara till det nyare huset på gården, men det är rätt mycket jobb ändå. Har målat nästan alla rummen, lagt över 50m2 golv, kaklat i köket osv... Kan säga att det inte har blivit många timmars sömn den senaste tiden.

Nu har jag två veckors semester och efter det så hoppas jag att flytten är klar. Tänkte avsluta min semester med ett besök på Vallåkraträffen, men det blir nog GT:n som hamnar på området då... Kanske...

 

©backspegeln.com

Uppdaterad:
2006-08-08